Saturday, 11 June 2011

crite isi kosong ! (sbenanye x ad cte nk cte tp tuk update my blog tpakse tlis yg mrepek mraban)

ouhh 1 ary kje kawen cousin aku.agak bosan la kan sbb yg kawen die,bkn aku.erghhh!! aku dduk la dpan plamin anganku musnah cousin aku tu , tetibe mbe cousin aku dtg tuk snap pic pgantin , wohooo seriesly KACAK okay . tp tu aku x pelik pn laa,aku pduli ape die kacak ke x , ade aku kesah?? (sbb x dpt kan).tp.lain aku target,lain pulak yg dtg . OMG!!! haha , redho jelaa.ade time tu aku bla dr tmpat dduk tu sbb mbe2 die nk lepak situ kan ,arghh dah losyen aku tetinggal kat tmpat aku dduk td.tau jela aku nie kan leh mati lau takde losyen stiap saat dan mse,so aku sruh ank buah aku gi ambik losyen tu kat dpan , slah sorang mbe cousin aku tu dgr pbualan kami , haha.then mamat tu ambik losyen aku then nyorokan blakang bdan die.kdg2 x pham motif dan tjuan mamat tu,tp..mgkin die bminat gn losyen tuu.ape2 pn aku hrap mamat tu bla cpat spaya aku leh ambik losyen tu tanpe segan silu.nsib mamat uh bla dgn sgerenyee, ouhh mcam2.nsib la kau kacak nyah ! sbenanye bkn tu yg aku nak cite.cume aku...AKU IALAH AKU ! :D

Tuesday, 1 March 2011

BOSAN DAN BENGANG!!! juge sgt BOSAN...arghh bak NERAKA!!

ary nie kat pat aq blaja..ishhh stress ahh..dgn keje blambak nye ag,gn tertekan coz ta paham sgt cekgu aja..n 1 hal ag,ad plak yg mlut bsing..mmg pantang aq ah owg membebel at tinge aq..cair taik tinge waa wooo!!! tu la nasib dak2 nakal cm kami blew da campo gn mak2 owg yg blaja kat ctu..arghhh cm neraka!!!! yg pling aq gram,owg uh x suda jek aim aq,,apahal!!!!! padahal aq wat keje kot,bkn cm dy uh,,cm bgus..ngarah2 jek pndai tp 1 keje ap pun x wat..x sial kew tu??? ishh gram aq d watnye ahh...dy egt dy da besa leh sesuke aty nk wat cmtu at dak2 cm kami nie..blew kami besuare,mule la nk ngadu gn cekgu..then x masal nti kteowg yg dak2 nie kne sound..pehh nyirap seyhh!!! twu la da tue,tp pangai ta pelu ah cm owg tue sgt..wahahahahaha..eeeuuuwwww....blablabla watever!!!! sgt FEDAPPP!!!!

Sunday, 27 February 2011

keKUSUTAN berlaku~

kusut aq d watnye bile hal2 cintan2 nie..hmm..tp nk x nk kte kne lalui gk an..aq mmg la syg die,tp aq nie mmg jenis yg sgt CEMBURU oke..bile ad owg wat cite,automatik aq dgn sgeranya pcaye..haishh..mgkin cmburu tu tndenya syg..tp prangai aq yg sgt cmburu tu akhirnye memakn dri aq sndry..kesian die...hmm..pape pn blaku,aq tetap syg die pai blew2..haishh x masal jiwang lak aq,kate ROCK..hahax..tp rock mane pn kte,lam aty pasti ad TAMAN beb..wa x nafikn laaa...