Saturday, 11 June 2011

crite isi kosong ! (sbenanye x ad cte nk cte tp tuk update my blog tpakse tlis yg mrepek mraban)

ouhh 1 ary kje kawen cousin aku.agak bosan la kan sbb yg kawen die,bkn aku.erghhh!! aku dduk la dpan plamin anganku musnah cousin aku tu , tetibe mbe cousin aku dtg tuk snap pic pgantin , wohooo seriesly KACAK okay . tp tu aku x pelik pn laa,aku pduli ape die kacak ke x , ade aku kesah?? (sbb x dpt kan).tp.lain aku target,lain pulak yg dtg . OMG!!! haha , redho jelaa.ade time tu aku bla dr tmpat dduk tu sbb mbe2 die nk lepak situ kan ,arghh dah losyen aku tetinggal kat tmpat aku dduk td.tau jela aku nie kan leh mati lau takde losyen stiap saat dan mse,so aku sruh ank buah aku gi ambik losyen tu kat dpan , slah sorang mbe cousin aku tu dgr pbualan kami , haha.then mamat tu ambik losyen aku then nyorokan blakang bdan die.kdg2 x pham motif dan tjuan mamat tu,tp..mgkin die bminat gn losyen tuu.ape2 pn aku hrap mamat tu bla cpat spaya aku leh ambik losyen tu tanpe segan silu.nsib mamat uh bla dgn sgerenyee, ouhh mcam2.nsib la kau kacak nyah ! sbenanye bkn tu yg aku nak cite.cume aku...AKU IALAH AKU ! :D

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.